Pakistan Cricket Team on 6th in Test Cricket Ranking

DUBAI: Recently International Cricket Council (ICC) has released a new Test Ranking. According to the ranking Pakistan has maintained its position at 6th number, whereas, South Africa is on the top of the Table.

As per the current Test Ranking released by International Cricket Council (ICC) the other rankings are as follow;

  1. South Africa
  2. Australia
  3. New Zealand
  4. India
  5. England
  6. Pakistan
  7. Srilanka
  8. West Indies
  9. Bangladesh
  10. Zimbabwe

On other hand, International Cricket Council has also released a recent Test Batting Players Ranking, in which Pakistan’s Younus Khan is on 6th Position, while Pakistan Cricket Team Captain Misbah-ul-Haq is on 9thPosition. Other Test Batting Players Ranking are as follow;

  1. Steven Smith (AUS)
  2. Kumar Sangakkara (SRI)
  3. AB de Villiers (SA)
  4. Hashim Amla (SA)
  5. Angelo Mathews (SRI)
  6. Younus  Khan (PAK)
  7. Joe Root (ENG)
  8. Kane Williamson (NZ)
  9. Misbah-ul-Haq (PAK)
  10. David Warner (AUS)

According to the new Test Bowling Ranking, no Pakistan Player has been able to secure a position in Top 10 Table. Further Rankings are given as below;

  1. Dale Steyn (SA)
  2. James Anderson (ENG)
  3. Trent Boult (NZ)
  4. Ryan Harris (AUS)
  5. Rangana Herath (SRI)
  6. Mitchell Johnson (AUS)
  7. Stuart Broad (ENG)
  8. Vernon Philander (SA)
  9. Morne Morkel (SA)
  10. Time Southee (NZ)

Pakistan Cricket Team on 6th in Test Cricket Ranking

آئي سي سي جي تازا ٽيسٽ رينڪنگ جاري، قومي ٽيم ڇَھَين نمبر تي، ٽاپ ٽين بيٽسمين ۾ يونس خان ڇھين ۽ مصباح الحق نائين نمبر تي موجود

دبئي: انٽرنيشنل ڪرڪٽ ڪائونسل نئين ٽيسٽ رينڪنگ جاري ڪري ڇڏي آھي جنھن جي مطابق پاڪستان پنھنجي پوزيشن برقرار رکندي پاڪستان ڇھين پوزيشن تي آھي جڏھن ته ساؤٿ آفريڪا پھرين پوزيشن  تي آھي. آئي سي سي جي ان رينڪنگ جي مطابق ٻئي نمبر تي آسٽريليا، ٽئين نمبر تي نيوزيلينڊ، چوٿين نمبر تي انڊيا، پنجين نمبر تي انگلينڊ، ستين نمبر تي سري لنڪا، اٺين نمبر تي ويسٽ انڊيز، نائين نمبر تي بنگلاديش ۽ ڏھين نمبر تي زمبابوي آھي. آئي سي سي جي رينڪنگ ۾ ٽاپ ٽين بيٽسمين  ۾ قومي ڪرڪٽ ٽيم جو رانديگر يونس خان ڇھين ۽ ٽيسٽ ٽيم جو ڪپتان مصباح الحق اَٺين پوزيشن تي  آھن، جڏھن ته پھرين نمبر تي سٽيون سمٿ، ٻئين نمبر تي ڪمار سنگا ڪارا، ٽئين نمبر تي اي بي ڊويليئرز، چوٿين نمبر تي ھاشم آمله، پنجين نمبر تي اينجليو ميٿيوز، ستين نمبر تي جوئي روٽ، اٺين نمبر تي ڪين ويليم سن ۽ ڏھين نمبر تي ڊيوڊ وارنر موجود آھن. 

نئين ٽيسٽ رينڪنگ جي مطابق  پھرين نمبرتي ڊيل سٽين، ٻئي نمبر تي جيمز انڊر سن، ٽئين نمبر تي ٽرنٽ بولٽ، چوٿين نمبر تي ريان حارث، پنجين نمبر تي رنگنا ھيراٿ، ڇھين نمبر تي مچل جانسن، ستين نمبر تي سٽارٽ براڊ، اٺين نمبر تي وارن فلنڊر، نائين نمبر تي مورني مور ڪل ۽ ڏھين نمبر تي ٽيم سوڌي آھي جڏھن ته ٽاپ ٽين بالرز ۾ قومي ٽيم جو ڪو به بالر شامل نه آھي.